Te abonezi și citești 2018

Februarie e luna în care te abonezi la DoR și primești cărți cadou. Pentru 2018 ne-am stabilit o țintă ambițioasă:…

Ilustrații de Alina Bohoru

Februarie e luna cadourilor la DoR. E momentul în care se întorc sau se alătură comunității cei mai mulți oameni, iar noi îi răsplătim cu cărți, surprize și abonamente speciale. Pentru 2018 ne-am stabilit o țintă ambițioasă: 1.500 de abonamente reînnoite sau proaspete, pentru că jurnalismul nostru depinde de susținerea directă a celor care ne citesc.

Dacă știi deja povestea noastră și a abonamentelor, mergi direct în SHOP și alege abonamentul dorit.

A te abona înseamnă a crede și a susține financiar – și în modul cel mai direct – felul în care DoR documentează și scrie poveștile României de azi.

Ce ne interesează pe noi sunt profunzimea, privirea de ansamblu, contextul și intimitatea. Realitățile zilnice – de la instabilitate politică, la violență împotriva femeilor, la educație șubredă, la confuzia identitară a României moderne – au rădăcini adânci, iar jurnalismul narativ pe care îl practicăm și pe care l-am introdus în România e despre a le găsi și a le analiza. Scriem apoi cu speranța că, dacă vom înțelege realitățile și oamenii care ne înconjoară, vom putea face alegeri mai bune pentru noi, pentru organizațiile noastre și pentru societate.

Fiecare abonat contribuie la susținerea directă a jurnalismului DoR, a echipei și colaboratorilor. Spre deosebire de un exemplar cumpărat din librării, când cumperi un abonament, toți banii ajung la noi imediat. Fără tine n-am avea nici cui povesti și nici resursele s-o facem. De aceea, comunitatea DoR e specială și o tratăm ca atare: dincolo de revista trimestrială, pe care ți-o livrăm acasă sau la serviciu, îți scriem mesaje de mână, îți trimitem săptămânal un newsletter dedicat și te anunțăm înaintea tuturor despre evenimente și alte proiecte pe care le facem.

Alege chiar acum abonamentul care ți se potrivește. Prețurile încep de la 90 de lei pentru un an de DoR.

Ce trebuie să știi despre campania din 2018:

Dacă te abonezi între 1 și 28 februarie, ai automat șansa să câștigi și una din cele peste 750 de cărți pe care le-am pregătit cadou.
Primii 25 de cumpărători zilnici de abonamente vor primi și cartea din acea zi, care va fi anunțată în fiecare dimineață, la 9am, pe pagina noastră de Facebook.
Cărțile cadou sunt o combinație dintre titluri străine preferate (de la spectaculoasa biografie Dulcele bar la Concentrat, o carte despre cum poți munci mai bine) și cărți ale unor scriitori români contemporani, pe care ne bucurăm să-i putem promova (Lavinia Braniște, Bogdan Răileanu, Alex Tocilescu etc.).
Vom avea patru abonamente speciale cu stoc limitat – 25 din fiecare –, unul pentru fiecare săptămână din februarie. Ele vor fi dedicate celor pasionați de ilustrație, fotografie, explorări și implicare socială. Fiecare abonament include și o întâlnire pe viu – în martie sau aprilie – între cumpărătorii abonamentului special și autorii cărților cadou. Data va fi decisă și comunicată din timp.
Vei primi tot ce conține un abonament – prima revistă, cartea cadou și altele – odată cu numărul #31, pe care îl trimitem în martie.

Abonamentele disponibile:
Abonament PRIETEN. 90 lei*.
Include un an de DoR (4 numere), pe care le trimitem oriunde în lume.
*Prețurile sunt pentru România.

Abonament SUSȚINĂTOR. 120 lei*.
Include un an de DoR (4 numere) + caietul DoR de scris (alege din 3 variante de culori), pe care le trimitem oriunde în lume.
*Prețurile sunt pentru România.

Abonament STORYTELLER*. 1.000 lei**.
Include participarea la conferința anuală The Power of Storytelling + un an de DoR (4 numere) + caietul DoR de scris (la alegere din 3 variante de culori), pe care le trimitem oriunde în lume.
* Cunoscut anterior ca abonamentul Mecena. ** Prețurile sunt pentru România.

Vom avea de asemenea și patru abonamente speciale, disponibile doar în februarie, organizate în funcție de interese și pasiuni. Fiecare abonament e limitat la 25 de cumpărători și include o întâlnire cu autorul cărții.

1-7 februarie: Abonament ILUSTRATOR. 200 lei*.
Cartea Old Farts de Sorina Vasilescu și o întâlnire cu Sorina, una dintre cele mai active și importante ilustratoare românce. Vine la pachet cu un an de DoR (4 numere) și agenda mini-DoR de scris.
* Disponibil doar în România. Stoc limitat: 25 abonamente. Întâlnirea va avea loc în martie-aprilie; abonații vor fi contactați din timp.

8-14 februarie: Abonament FOTOGRAF. 200 lei*.
Cartea Invictus de Ioana Moldovan și o întâlnire cu Ioana, un fotograf premiat și publicat local și internațional. Vine la pachet cu un an de DoR (4 numere) și agenda mini-DoR de scris.
* Disponibil doar în România. Stoc limitat: 25 abonamente. Întâlnirea va avea loc în martie-aprilie; abonații vor fi contactați din timp.

15-21 februarie: Abonament CĂLĂTOR. 200 lei*.
Cartea Acasă, pe drum de Elena Stancu și Cosmin Bumbuț și o întâlnire cu autorii, care de patru ani se plimbă prin România într-o autorulotă. Vine la pachet cu un an de DoR (4 numere), 2 vederi Teleleu și agenda mini-DoR de scris.
* Disponibil doar în România. Stoc limitat: 25 abonamente. Întâlnirea va avea loc în martie; abonații vor fi contactați din timp.

22-28 februarie: Abonament DONATOR. 200 lei*.
Cartea Acasă de Radu Ciorniciuc și o întâlnire cu Radu, un jurnalist experimentat, care a reușit să îmbine rigoarea meseriei cu implicarea socială. Vine la pachet cu un an de DoR (4 numere) și agenda mini-DoR de scris.
* Disponibil doar în România. Stoc limitat: 25 abonamente. Întâlnirea va avea loc în martie; abonații vor fi contactați din timp.
Toate abonamentele sunt disponibile pe shop.decatorevista.ro și pot fi cumpărate inclusiv sub formă de cadou. Mesajul transmis cadou poate ajunge chiar și pe coperta 4 a revistei – un proiect de transmis și livrat emoții pe care-l derulăm împreună cu prietenii de la FAN Courier.

Orice întrebări aveți despre campanie sau abonamente i le puteți adresa Carlei, managerul nostru de distribuție, la carla@decatorevista.ro.

S-ar putea să-ți mai placă:
Teodora, handbalul și idolul

Cum s-a îndrăgostit o handbalistă de nouă ani din Războieni de sportul Cristinei Neagu.

DoR şi Brompton prezintă: Poveşti de dragoste pliabile

Demarăm împreună cu prietenii de la Brompton România probabil cel mai provocator concurs al sfârșitului de vară.…

Seminariile The Power of Storytelling – Echipa DoR, 16 iulie

Luni, 16 iulie, organizăm o ediție specială a Seminarului The Power of Storytelling, cu Echipajul DoR în rolul…

Decât o Revistă pe Știrili

Dacă nu ți-ai descărcat încă pe smartphone aplicația Ştirli, acum ai un motiv în plus: găsești acolo o selecție…

Dezbatem mici victorii civice cu studenții FJSC

Pe 30 octombrie, redacția Decât o Revistă și Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării invită studenții…

Viitor la Purtător: Câștigătorii

De pe 9 mai, de când am anunțat demararea proiectului de burse, am primit câteva zeci de înscrieri. Azi, juriul…

[Mobilizăm excelența] Mai mult decât reciclare

Două asociații de mediu lucrează împreună pentru a forma viitorii specialiști în managementul deșeurilor și pentru…

9 poveşti care merită citite/văzute/ascultate

Cei nouă vorbitori de la ediția din acest an a The Power of Storytelling au câștigat cam tot ce e de câștigat…

„Locul preferat din Bucureşti sunt locurile pe care încă nu le-am descoperit”

De 11 ani, Alberto Groșescu încearcă să cunoască și să înțeleagă Bucureștiul.

DoR #2 (primăvară 2010) e online

Decât o Revistă #2 (primăvară 2010) e integral online.

Cele mai bune povești din 2016

Din 2016 rămânem cu o sumedenie de povești care ne-au făcut mai buni sau care ne-au ajutat să înțelegem mai bine…

Cele mai bune povești din 2011

Când nu ne ocupăm de DoR, ne ocupăm să citim autorii pe care îi admirăm și publicațiile a căror abordare jurnalistică…

Arta de a cere (și a dărui)

Abonații DoR au primit împreună cu acest număr Arta de a cere, un manifest al vieții creative semnat de Amanda…

Satul Mădălinei, un serial audio în șase episoade

Pe 15 septembrie, lansăm Satul Mădălinei, un serial audio în șase episoade despre dragoste, sărăcie și costurile…

Mini povești despre #noiinceputuri

Al șaselea an de DoR vine cu schimbări de mărimi și forme, despre care o să aflați mai multe din revista tipărită…